Tarih: 24.02.2024 22:40

MEHMET YILMAZ'HERŞEY KALKANDERE İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Muhammed Avcı, İl Başkanı Hikmet Ayar,  Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Önceki Dönem İl Başkanı Yılmaz Katmer,İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte büyük bir katılımla Aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Kalkandere Ak Parti Belediye başkan Adayı Sayın Mehmet YILMAZ; 

" Kalkandere için adil belediyecilik kapsamında istihdam sağlayacak ve gençlerimize eşit şartlarda iş ve olanaklar ile buluşturacağız. Meslek edindirme kursları ile organize sanayi bölgesini Kalkandereli gençlerimiz için istihdam kapısı yapacağız.

Kalkanderelinin kendi içinde tüm sorunlarına çare bulacağız. Kalkandere için yenilikçi belediye anlayışı çerçevesinde Kalkandere’nin gelişmesi ve yayılması için ikinci bir sokak  oluşturulması, konut projesi, düğün salonu, sanayi sitesi ve otopark alanları yapacağız. Kalkandere de yaşamanın ve paylaşmanın ayrıcalık olduğu yeni yüzyılın Kalkandere’sinin temellerini birlikte atacağız.

Saygıdeğer   Kalkandereli hemşerilerim,

“BEN DEĞİL, BİZ OLACAĞIZ” hep beraber Kalkandere için canla başla çalışacağız, Kalkandere’nin yarınlarını birlikte inşa edeceğiz.

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allah’a emanet olun. " 

açıklamasında bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —