Tarih: 25.04.2024 17:49

ÇAYKUR'un Fabrikalara Göre Alacağı İşçi Sayıları Belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü, Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarında istihdam etmek üzere 930 beden işçisi, 70 eksper, 55 engelli ve 17 eski hükümlü olmak üzere toplam 1072 mevsimlik işçi alımı gerçekleştirecek.

Rize’deki fabrikalar için 665 beden işçisi, 40 eksper, 45 engelli ve 10 eski hükümlü olmak üzere toplam 760 mevsimlik işçi alınacak.

 

Başvurular 26-30 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR’un internet sitesi http://www.esube.iskur.gov.tr ile ALO 170 ve e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Noter Kurası 14 Mayıs 2024’te yapılacak.

Beden işçisi olarak sadece erkekler başvuruda bulunabilecek. En az ilkokul mezunu olacak ve 18-50 yaş aralığında olanlar başvuruda bulunabilir. Beden işçisi başvuruları ilçe düzeyinde olup ikamet edilen ilçedeki fabrikalara başvuruda bulunabilecek.

Engelli ve eski hükümlü alımında en az ilkokul mezunu engelli veya eski hükümlü erkek ve kadın adaylar başvuruda bulunabilecek. Yaş şartı bulunmuyor. Engelli ve eski hükümlüler il düzeyindeki fabrikalara başvuruda bulunabilecek.

Çay eksperi alımına Çay Eksperi Bölümü Ön Lisans mezunu ve KPSS-93’e girmiş adaylar başvurabilir. Yaş şartı bulunmuyor. Çay eksperi alımında Türkiye geneli başvuruda bulunulabilecek.

SGK’sı olanların başvuruda bulunamayacağına yönelik bazı mecralarda yer alan bilgilerin doğru olmadığı ve SGK’sı olanların da başvuruda bulunabilecekleri öğrenildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —