-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,05% 0,10
-
GRAM ALTIN
7329,62% -0,08
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Alkan: "Bizim İçin Milliyetçi Hareket Partisi Hep Vardır”
Alkan: "Bizim İçin Milliyetçi Hareket Partisi Hep Vardır”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, partisinden istifa edip Anahtar Parti Rize İl Başkanı olarak görevine devam eden Av. Remzi Kutanoğlu ’nun kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkan, parti içindeki ayrılıkların ve siyasi hareketlerin Milliyetçi Hareket Partisi'nin köklü geçmişi ve misyonu açısından nasıl bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.
Haber: Cemil BİLGİN
" İhsan Alkan, MHP’nin 55 yıllık bir siyasi geçmişe sahip olduğunu vurgulayarak, partisinden ayrılan ve farklı partilerde görev almak isteyen kişilerin kendi takdirine saygı gösterdiklerini belirtti. Ancak, MHP'nin çizgisinin ve ülkücülük anlayışının, parti dışında hareket edenlerin zamanla fark edeceği bir değer olduğuna dikkat çekti. Alkan, “Biz burada Milliyetçi Hareket Partisi olarak varız. Gidenler Allah selamet versin, ama gittikleri yerlerde de yeni olsunlar” dedi.
"Ayrılıklar, Geçmişte de Olmuştu"
MHP Rize İl Başkanı, parti içindeki ayrılıkların ve başka partilere katılımların geçmişte de yaşandığını hatırlatarak, “Diğer partilerde, ülkücü adaylar diye yola çıkmaya çalışanlar sonrasında birbiriyle düşmanlaşabiliyorlar. Bu durumu daha önce kurulan birçok partide gördük” ifadelerini kullandı.
"Ülkücülük, Milliyetçi Hareket Partisi'nde Olur"
Alkan, MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, Alparslan Türkeş'in kurduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmanın ve ülkücülük kimliğini sürdürmenin daha değerli olduğunu söyledi. “Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmak, ülkücülük anlayışını yaşatmak bizim için çok daha anlamlı” diyen Alkan, partinin kurucusu Türkeş’in mirasına sahip çıkarak, ülkücü harekete hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.
İhsan Alkan’ın açıklamaları, MHP’nin tarihsel misyonuna sadık kalınarak, siyasi ayrılıkların ve hareketliliğin ne kadar geçici olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Kayabaşı, Hurmalık ve Çayırlı köyleri Kalkandere Vakfında Buluştu
İl Encümeni Öztürk’ ten Kalkandere Belediye Meclisinin Kararına Tepki
Kalkandere Vakfında Dülgerli Köyü İftar Buluşması Gerçekleşti
BBP Kalkandere İlçe Başkanı Torlak’tan Sert Çıkış: “Halk İradesi Yok Sayıldı”
ORMANLI KÖYLÜLERİNİN BELEDİYEYE KATILMASI KABUL EDİLMEDİ
Anadolunun Sırrı: Ciğeri Yanan İnsanlar
Mehmet Yılmaz Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Kalkanderespor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor
Kalkandere Belediyesi Mart Ayı Meclisi Toplantısı Gerçekleştirdi
Gazeteci Hüseyin Başaran'ın Acı Günü
Domates Yetiştirme Rehberi
Muhtarlar Derneği İftar Programı Gerçekleştirdi
Derbide Kazanan Kalkanderespor
İnsan: Ölümü Bilerek Yaşayan Tek Yolcu
Ak Parti Kalkandere İlçe Yönetimi Atama Sonrası İlk Toplansını Gerçekleştirdi
Kalkandere Kültür Ve Yardımlaşma Derneğimiz 36 yaşında
Rize’nin Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü:
Sayın Doğru'dan Esnaf Ziyareti
Düğüne Çağrılan Eşek ve Çocuklara Verdiğimiz Gizli Mesajlar
Çayırlı Ortaokulu’ndan Dartta Gururlandıran Başarı
“Çocuklarla Doğayı ve Tarımı Buluşturma Projesi” Doğa Dostu Tarım
Gazeteci Cemil Bilgin Anjiyo Oldu
Kalkanderespor'da Tek Hedef Veliköyspor Karşısında Galibiyet
Kalkandere Kaymakamlığı Ev Sahipliğinde Şehit Aileleri ve Gazilerimizle İftar Yemeği Verildi
Kalkandere Vakfı Başkanı İbar; Ramazan Mesajı
Kariyer ve Kitap Buluşması Gençlerle Gerçekleşti
Kalkandere Vakfı Ramazan Ayı Mesajı ve Etkinlik Duyurusu
Süper Amatör Playoff 6.Haftada Alınan Sonuçlar Oluşan Puan Durumu
Ormanlı Köyü Mahalle Olmak için evet Oyu Kullandı
Patatesin Anavatanı ve Türkiye'ye Gelişi
Yükleniyor




