- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

- 12 Mayıs 2020, Salı 16:26
- A-
- A+
- 4906 kez okundu
2020 yılı için yaş çay alım fiyatı 3 lira 27 kuruş olarak belirlenmiştir. Bu rakam 13 kuruş destekleme ile 3 lira 40 kuruşa denk gelmektedir.
Hasat ile beraber yaş çay alımları başlayacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum. Ilısu barajının 6 türbününden ilkini 19 Mayıs'ta hizmete alacağımızın müjdesini de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum
Erdoğan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını açıklayarak aynı zamanda 9 şehirde giriş-çıkışların kaldırıldığını açıkladı. Bu önemli gelişmelerin ardından merak edilen bir diğer konu ise 2020 çay fiyatıydı. 4 ilde yapılacak çay hasadı için üreticiler fiyatın ne kadar olacağıyla alakalı meraklı bir bekleyiş içerisindeydi.
‘Müjdeyi vermek istiyorum’ diyerek fiyatı açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “2020 için yaş çay alım fiyatı 3 lira 27 kuruş olarak belirlenmiştir Bu rakam 13 kuruşluk destekleme ile kilogramda 3 lira 40 kuruşa tekabül etmektedir. Hasatla beraber yaş çay alımları başlayacaktır. Ülkemizin en büyük enerji ve sulama projelerinden biri olan Ilısu Barajı'nın 6 türbininden ilkini 19 Mayıs'ta hizmete alacağımızın müjdesini kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.” dedi.
kaynak: Rizevizyon.com






HABERE YORUM YAZIN

-
Öğretmenlerimize Kalkandere Öğretmen evinde yemek organizasyonu düzenlendi.
-
Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı
-
İlçemiz için hayırlı olsun
-
Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'mizin Açılışı yapıldı
-
Kalkandere Vakfında Kariyer Sohbetleri Programı devam ediyor
-
AÇIKGÖZ’ün 4 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
-
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı
-
BAYANLARDAN ATILIM ESKI OKUL ONARİLİP ÇAY URETİM ATOLYESI YAPTILAR,,