haberin demi

Haberin demi

  • Dolar 28.9389
  • Euro 31.862
  • GR ALTIN 1900.2
  • ÇEYREK 3128.6

Rize-Artvin Havalimanı'nda İzmir ve Bursa seferleri başlıyor

Rize-Artvin Havalimanı'nda İzmir ve Bursa seferleri başlıyor

Rize-Artvin Havalimanı'nda İzmir ve Bursa seferleri başlıyor

Bu yıl hizmete giren Rize-Artvin Havalimanı'nda gelen talepler üzerine sefer sayılarını artırmak için çalışmalar devam ediyor.
14 Mayıs'ta hizmete açılan, Türkiye’nin denize dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı’nda açılışından 31 Ağustos tarihine kadar bin 952 uçak iniş ve kalkış yaptı. 278 bin 272 kişi de havalimanından yolculuk yaptı.Şu an İstanbul ve Ankara seferlerinin yapıldığı havalimanında gelen talep üzerine farklı rotalar için de girişimler hızlandı.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, gazetecilere yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'nda yakın tarihte İzmir ve Bursa seferlerinin başlayacağını müjdeledi. KAYNAK ÇAY HABER

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
ANKET

Kalkandere Organize Sanayinin açılması ile ilgili çalışmaları yeterli mi?

  • S.Lig
  • 1.Lig
  • 2.Lig Kırmızı
  • 2.Lig Beyaz
    Takımlar O G B M Av P
Şampiyonlar Ligi
UEFA
Alt Lig
    Takımlar O G B M Av P
    Takımlar O G B M Av P
    Takımlar O G B M Av P
NAMAZ VAKİTLERİ
BASINDA BUGÜN
TÜM GAZETELER
yukarı çık